Over ons

Functies van uw auto

Een auto display geeft vaak aan over welke externe functies uw auto beschikt. Door de auto display is het mogelijk om al uw ingestelde gegevens van uw auto hierop te vinden. Daarnaast kunt u hierop ook de tijd en temperatuur vinden.

Autodisplay repareert uw display

Beschikt uw auto over een auto display en heeft u hier enkele problemen mee, en wilt u deze problemen graag oplossen? Dan bent u bij Autodisplay aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk uw display repareren, wij kunnen de meeste problemen oplossen en hebben wij de mogelijkheid om de display voor u te resetten.

Autodisplay heeft veel vakkennis

Autodisplay werkt op een professionele, maar zeer zeker ook op een professionele manier met veel vakkennis. Wij weten namelijk precies welke handelingen wij moeten uitvoeren. Mocht u uw auto display graag willen laten repareren of heeft u een probleem met uw display die u graag wilt oplossen? Of wilt u om welke reden dan ook uw display resetten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, meer informatie over onze contact gegevens kunt u vinden onder de button ‘contact.’

Auto Display Resetten

Bij Car Software Tuning kan u zowel voor particulier als in zakelijk bij ons de auto display laten resetten. U kunt bij ons langskomen en op de reparatie wachten. Onder het genot van een kopje koffie kunt u de initialiseren op de voet volgen. Dat doen we als volgt: Bij een bezoek aan ons bedrijf voor een Auto Display Resetten, dient u van te voren een afspraak te maken, wij willen namelijk niet dat u onnodig lang wacht voor niks. Bij aankomst wordt uw auto de hal ingereden voor een revisie. Daarna zullen we uw Auto Display resetten, testen en terugbouwen.

Hieronder de voorbeelden:

Display resetten Opel
photo29

Kapot display resetten Ford
photo27

Auto Display Reparatie

Car Software Tuning heeft gespecialiseerde vakman met jarenlang ervaringen in autotechniek. Doordat wij de ervaring en kennis in huis hebben, zijn wij vrijwel zeker voor het juiste uitvoeren van onder andere reparaties aan bsi, instrumenten paneel, aribag module, bedrijfuren tellers, ecu enz. Laat u uw auto/motor bij Auto Display Reparatie repareren? Dan hebt u altijd garantie. Voor nieuw maar ook voor oudere kilometerstand correcties kunt u bij ons terecht wij herstellen of repareren.

Waarom voor Auto Display Reparatie kiezen?

– Eigen werkplaats in Huizen
– Ervaren Vakman
– Snelle Service
– Langskomen zonder afspraak
– Hoge Kwaliteit
– Laag prijsgarantie

Problemen auto display

Beschikt uw auto over een display waarop u alle externe instellingen van uw auto kan vinden, en heeft u hier een probleem mee? Auto Display helpt u graat bij het oplossen van uw probleem. Doordat Auto Display al jaren lang ervaring heeft met het oplossen van diverse display problemen, is het repareren van deze displays vaak al snel gedaan.

Auto Display overlegt eerst met u

Daarnaast zijn er een aantal mogelijkheden waardoor er problemen kunnen ontstaan met uw autodisplay, dit zal van te voren door ons onderzocht worden. Het kan namelijk zo zijn dat er sprake is van een kapotte auto display, het zal dan afhangen van de breuk of uw display toe is aan vernieuwing of dat Auto Display nog de mogelijkheid heeft om deze te vervangen. Natuurlijk zal Auto Display van te voren met u bespreken wat de beste mogelijkheden zijn, en zullen wij geen stappen ondernemen zonder dat u ons hier toestemming voor heeft gegeven. Daarnaast vinden wij communicatie met de klant zeer belangrijk.

Heeft u problemen met uw display?

Mocht u problemen hebben met uw auto display? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. U kunt onze contact gegevens vinden onder de button ‘contact.’